Myregaard B&B info

Velkommen til Myregaard Bed & Breakfast. Vores dejlige bondegård ligger på Sydbornholm nær skønne Dueodde strand og Golfbaner. Man kan nemt køre eller cykle til det kulinariske Snogebæk, med eget røgeri, chokoladeri og glaspusteri. Vi ligger 2 km fra stranden, 5 km fra Snogebæk, 9 km fra Nexø og  11 km fra Aakirkeby.

Myregaard Bed & Breakfast har følgende værelser:

  • 5 Dobbeltværelser
  • 1 familieværelse med 1 dobbeltseng og 2 dobbeltsenge.  Plads til 4 personer + eventuelt et barn.
  • Luksus Ferielejlighed på 50 m2 med fuldt køkken, badeværelse, stue med dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, samt stor terrasse med gasgrill. Til 4 personer.
  • Luksus Ferielejlighed 60 m2 med fuldt køkken, badeværelse, stue, 2 soveværelser med dobbeltseng / to enkeltsenge, samt stor terrasse med gasgrill. Til 4 personer.

Alle vores værelser bliver løbende opdaterede og står flot og rent, ikke mindst den flotte stil med et strejf af romantik.

Værelserne er alle udstyret med fladskærms-TV og trådløst internet.

På gården er der ligeledes parkeringsplads, vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler og strygebræt som kan benyttes mod mindre gebyr.

Udendørsområder hvor der kan grilles og hygge i gården. Børnene har mulighed for at benytte legeområdet. Der er også ny spisestue med fuldt udstyret moderne køkken. Her er I velkomne til at tilberede morgenmad/frokost/aftensmad. Der er udekøkken/gasgrill i gården hvis du har lyst til det.

Der er 3 flotte badeværelser som deles mellem 6 værelser.

Er du på cykel skal du huske, at der er 5 km. til Dagli'Brugsen i enten Snogebæk eller Pedersker.

Indtjekning er fra kl. 16.  Udtjekning er inden kl. 11.

Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Rygning ikke tilladt indendørs.

Vi ser frem til at tage imod jer til en glædelig oplevelse på Myregaard Bed & Breakfast

Klik her for at se billeder fra vores Bed & Breakfast

dobbeltvaerelse

familievaerelse

grill

haven

Gå til toppen